Contact

 Wie is SURA*?


Ik ben Sofie Rapsaet, studeerde Politieke en Sociale wetenschappen en European Studies aan de KUL en werkte gedurende 15 jaar voor VOKA, Leiedal, Stad brugge en Vandelanotte. Ik had telkens rollen op de grens tussen overheid en economie. Participatie, samenwerking en innovatie als rode draden. 


De laatste jaren werkte ik als subsidie-expert samen met veel bedrijven en stelde vast dat dé businessopportuniteit van morgen positieve impact (of noem het duurzaamheid) is.

Bedrijven zijn de belangrijkste knoopunten in onze samenleving: mensen, technologieën, grondstoffen en kennis kruisen en evolueren er voortdurend. Als we het op sociaal, ecologisch en economisch vlak nog beter zouden, is het effect gigantisch. 


Daarom richtte ik SURA op, een eigen bedrijf!

Ik ben omringd met schitterende andere ondernemers met uiteenlopende expertise waarmee ik samenwerk, afhankelijk van het domein. 


Ondernemen doe ik vanuit engagement en vanuit het hart. Mijn doel is impact te hebben op de wereld. Ik zet al mijn creativiteit, kennis, netwerk en zin voor kwaliteit in om organisaties te inspireren en te adviseren. 


Sofie Rapsaet

Sofie@sura-impact.be 

0477/445325

* SURA =  (1)SUstainability RApsaet (2) een bijensoort, die stuift (3) mijn schitterende kinderen SUzanne en RAlf, aan wie ik een wereld wil doorgeven die er wat beter aan toe is :-)